Psychologenpraktijk Maas en WaalLisette-van-Rossum_NEW1-e1358281024453

Als praktijk voor Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) zijn wij gespecialiseerd in kortdurende psychologische behandelingen van veel voorkomende psychische klachten en problemen bij volwassenen van 18 jaar en ouder.

Veel voorkomende klachten
Veel voorkomende psychische klachten zijn bijvoorbeeld  somberheid, angst- en spanningsklachten, dwangklachten, klachten na nare traumatische ervaringen, oververmoeidheid, chronische pijn, slaapproblemen, overmatig piekeren, verwerkingsproblemen, overbelasting, eetproblemen etc.

Aanmelding
Indien u last hebt van bijvoorbeeld één van bovenstaande klachten dan kunt u zich aanmelden bij onze praktijk. Onze hoofdlocatie is in Beneden-Leeuwen (Van Heemstraweg 48). Vanaf heden zijn wij op de dinsdagen ook gevestigd in Dreumel (DreumelZorg,Paulushof 3). U kunt zich online aanmelden via onze website www.psychologenpraktijkmaasenwaal.nl of telefonisch op nummer 0487-596929. Indien u niet direct persoonlijk iemand aan de lijn krijgt, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken dan bellen wij u terug.

Verwijsbrief
Indien u voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking wilt komen dient u een verwijsbrief van uw huisarts mee te brengen naar het eerste gesprek.

Werkwijze
In de eerste twee gesprek zullen uw klachten worden geïnventariseerd. Daarna zal de psycholoog een diagnose stellen, een behandelplan maken en dit met u bespreken. Daarna zal de behandeling van start gaan. Ter ondersteuning van de behandeling zal u af en toe gevraagd worden om een vragenlijst in te vullen. Het doel hiervan is het in kaart brengen van uw klachten en het effect van de behandeling te meten.

Verder informatie
Op onze website www.psychologenpraktijkmaasenwaal.nl vindt u meer informatie over wie wij zijn, hoe we werken en wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

ContactgePsychologenpraktijk-Maas-en-Waalgevens
Paulushof 3
6621 CH Dreumel
Tel: 0487-596929
E-mail: info@psychologenpraktijkmaasenwaal.nl