Alphega-apotheek-DreumelAlphega apotheek Dreumel

Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Bij Alphega apotheek Dreumel nemen we de tijd voor je. Voor goed advies en de aandacht die jij verdient. Bij Alphega apotheek sta jij centraal. Je kunt daarom altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, ongeacht je zorgvraag.

Wij zijn beschikbaar voor advies en/of een persoonlijk gesprek en beschikken hiervoor over een aparte spreekkamer. Verder ondersteunen we je met:

  • Medicatiebegeleiding door voorlichting, schriftelijke informatie, instructie en therapietrouwbegeleiding.
  • Medicatiebewaking door zorgvuldige controle van persoonsgegevens, voorgeschreven dosering en mogelijke wisselwerking met andere middelen.
  • Advies op maat, bijvoorbeeld bij zwangerschap en diverse (chronische) aandoeningen.

Alphega apotheek Dreumel begrijpt dat je jouw gezondheid belangrijk vindt, maar er niet de hele dag mee bezig wilt zijn. Geneesmiddelen en zorgproducten regel je graag zo betrouwbaar én eenvoudig mogelijk. In Dreumel hebben we na de verbouwing daarom een aantal nieuwe diensten geïntroduceerd:

  • Berichtenservice: ontvang een bericht wanneer uw medicatie klaar ligt
  • Herhaalservice: uw medicatie wordt automatisch elke 3 maanden voor u klaargelegd
  • Huidverzorging, producten en –advies: Eucerin en Vichy

ApotheekTeam
Het team van Alphega apotheek Dreumel en Alphega apotheek West Maas en Waal bestaat uit apothekers, apothekersassistentes, en farmaceutisch medewerkers. Wij zijn een goed opgeleid team en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Indien je met enige regelmaat in onze apotheek komt zal het opvallen dat je niet steeds door dezelfde apotheekmedewerker geholpen wordt. Het werk in beide apotheken is verdeeld in taken die per dag rouleren over de medewerkers. Hierdoor blijft iedereen allround.

Verder informatie

Op onze website www.apotheekdreumel.nl vind je meer informatie over de apotheek. Mocht je vragen hebben dan kun je vanzelfsprekend ook altijd contact met ons opnemen.

Apothekers
Dhr. drs. A. Kabalay
Mw. drs. A.M.W. van Hees

Contactgegevens
Paulushof 9
6621 CH  Dreumel
Tel:  (0487) 572432
Fax: (0487) 572478
E-mail: info@apotheekdreumel.nl