Fysiotherapie Dreumel

Welkom op de afdeling fysiotherapie van Dreumelzorg, het gezondheidscentrum in Dreumel. Eind juni 2015 hebben we onze intrek genomen in de geheel nieuwe fysiotherapie op de hoek van de Paulus en de Rooijsestraat. Vanaf de hoofdingang bij de apotheek loopt u het gezondheidscentrum helemaal door naar achter. Daar kunt u plaatsnemen in de wachtkamer of u melden voor het maken van een afspraak. De fysiotherapie beschikt over drie ruime behandelkamers en een grote zaal, met oefen- en fitnessapparatuur. De ruimtes hebben allemaal klimaatbeheersing.

 

Fysiotherapie en specialisaties

Fysiotherapie Dreumel werkt sinds 2013 samen met Fysiotherapie Beneden-Leeuwen. Door bundeling van kennis en mogelijkheden kunnen wij u in Dreumel dezelfde vormen van fysiotherapie aanbieden als in Beneden-Leeuwen.

 Algemene fysiotherapie, revalidatie, manuele therapie, dry needling, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, bekkenbehandeling, kinderfysiotherapie, medical taping enz.

Fysio3Tracé fysiofitness

Medische fitness en revalidatie is een vorm van fysiotherapie die wordt gegeven na blessures of na operaties aan heup of knie. Deze vorm van fitness kan ook toegepast worden in een situatie dat bewegen onder begeleiding nodig is om te herstellen na een periode van ziekte. U kunt gebruik voor een medisch noodzakelijke revalidatie gedurende een bepaalde tijd gebruik maken van uw fysiobudget vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Bij fysio Dreumel is er ook de mogelijkheid om te fitnessen/sporten zonder medische indicatie. Het doel kan zijn om je conditie te verbeteren of om sterker te worden. Ook gewichtscontrole is mogelijk. U kunt daarvoor een abonnement afsluiten voor 1 of 2 keer per week.

U bent welkom in de praktijk, waar wij een afspraak kunnen maken, uw vragen kunnen beantwoorden of een folder kunnen meegeven.

 

Contactgegevens

Paulushof 1
6621 CH Dreumel
Tel: (0487) 572000
E-mail: info@fysiotherapiedreumel.nl

De website www.fysiotherapiedreumel.nl is onder constructie.