Fysiotherapie Dreumel

Welkom op de afdeling fysiotherapie van Dreumelzorg, het gezondheidscentrum in Dreumel. Eind juni 2015 hebben we onze intrek genomen in de geheel nieuwe fysiotherapie op de hoek van de Paulus en de Rooijsestraat. Vanaf de hoofdingang bij de apotheek loopt u het gezondheidscentrum helemaal door naar achter. Daar kunt u plaatsnemen in de wachtkamer of u melden voor het maken van een afspraak. De fysiotherapie beschikt over drie ruime behandelkamers en een grote zaal, met oefen- en fitnessapparatuur. De ruimtes hebben allemaal klimaatbeheersing.
 

Fysiotherapie en specialisaties

Onze praktijk in Dreumel is sinds 1 mei 2022 onderdeel van Fysiotherapie West Maas en Waal, die specialistische zorg op maat levert. Een nieuwe naam dus, maar met hetzelfde team van enthousiaste en deskundige professionals die graag kijken welke behandeling het beste bij jou past. We kijken verder dan alleen herstel. Klachten verhelpen is immers fijn, maar klachten voorkomen is nog beter.
Algemene fysiotherapie, manueel therapie, kinder-manueel therapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, medische fitness, fysio fitness, claudicatio intermittens (etalagebenen), dry needling, schoudernetwerk, COPD, Hartrevalidatie, COVID-zorg (voor meer informatie bekijk www.fysiowestmaasenwaal.nl).

Fysio3Fysiofitness

Medische fitness en revalidatie is een vorm van fysiotherapie die wordt gegeven na blessures of na operaties, denk hierbij aan de heup, knie, enkel of schouder. Deze vorm van fitness kan ook toegepast worden in een situatie waarbij bewegen onder begeleiding nodig is om te herstellen na een periode van ziekte. U kunt indien mogelijk, voor een medisch noodzakelijke revalidatie gedurende een bepaalde tijd, gebruik maken van uw fysiobudget vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Bij fysio West Maas en Waal is er ook de mogelijkheid om te fitnessen/sporten zonder medische indicatie. Het doel kan zijn om uw conditie te verbeteren of om sterker te worden. Ook gewichtscontrole is mogelijk. U kunt daarvoor een abonnement afsluiten voor 1 of 2 keer per week.

U bent welkom in de praktijk, waar wij een afspraak kunnen maken of uw vragen kunnen beantwoorden (voor meer informatie www.fysiowestmaasenwaal.nl).
 

Contactgegevens

Paulushof 1
6621 CH Dreumel
Tel: (0487) 572000
E-mail: info@fysiowestmaasenwaal.nl