Ergotherapie Ilysi

dreumelzorg-gianna-oijen

Mijn naam is Gianna van Oijen en sinds juli 2019 ben ik gestart in het gezondheidscentrum Dreumelzorg als ergotherapeut. Naast mijn praktijk in Dreumel ben ik ook gevestigd in Dorpshuis de Lier in Puiflijk.
Als eerstelijns ergotherapeut vinden de meeste behandelingen plaats aan huis maar is er ook een mogelijkheid om een afspraak te maken in mijn praktijk.

Ergotherapie Ilysi
Ilysi staat voor het bieden van oplossingen in al uw ergotherapeutische vraagstukken. Voor elke doelgroep, van kinderen tot aan senioren, sta ik klaar om mijn helpende hand te bieden in het vergroten van uw zelfstandigheid.

Wat is kinderergotherapie?
Kinderergotherapie richt zich op het verhelpen van problemen bij dagelijkse activiteiten van uw kind. Tijdens de behandelingen ligt de focus zowel op de omgeving als op uw kind. Het is mijn doel om de zelfstandigheid van uw kind spelenderwijs te vergroten in elk voorkomende situatie, thuis, op school of in de vrije tijd.

    U kunt bij mij onder andere terecht voor:

  • Concentratie en aandacht problematiek van uw kind
  • Ondersteuning bij plannen
  • Verbetering van de fijn motorische handelingen als knippen, plakken en veters strikken
  • Schrijfproblematiek van uw kind
  • Sensorische ontwikkeling en prikkelverwerking

Vergoeding
Uw zorgverzekeraar vergoedt ten minste 10 uur aan ergotherapie vanuit het basispakket. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor ergotherapie bij uw zorgverzekeraar. Houdt er rekening mee dat behandelingen, in eerste instantie, altijd van uw eigen risico afgaan indien deze nog niet volledig verbruikt is.
Ergotherapie is direct toegankelijk waardoor uw geen verwijzing van huisarts of specialist nodig hebt.

Contactgegevens
Paulushof 5
6621 CH Dreumel
E-mail: info@ergotherapieilysi.nl
Website: www.ergotherapieilysi.nl
Telefoon: 06-36150963