DreumelZorg, kunst in de gang

Dreumelzorg heeft Tineke Vink – liefkens bereid gevonden om haar foto’s te exposeren in het gezondheidscentrum. Ze heeft al geëxposeerd in Beneden – Leeuwen en Heerewaarden.

Tineke is een echte natuurliefhebster en gaat vaak met hond Daan en haar fototoestel op pad. Ze lopen vaak in de mooie uiterwaarden langs de Waal.Tineke (foto) 001 Met een goed oog voor detail worden o.a. bloemen, insecten, bomen op de gevoelige plaat gelegd. Dit uit zich dan in een uitbundige kleurenpracht zoals de drieluik in de wachtkamer van de paramedici of juist in een eenvoud waarin verrassende details naar voren komen, zoals de eerste foto bij binnenkomst naast het prikbord: de ganzenveer met regendruppel. Ook “de 4 seizoenen” is met veel aandacht en geduld gemaakt. Bij enkele foto’s heeft Tineke een passend gedicht.

Haar foto’s zullen de komende maanden de gangen van Dreumelzorg versieren. Dus kom gerust kijken, ook al hoeft U niet in Dreumelzorg te zijn. Des te beter voor U zou ik zeggen. En loop dan vooral door naar achteren om de kunst in de gang te bekijken.