Gezondheidscentrum DreumelZorg bestaat 5 jaar!

Zaterdag 26 september 2015 werd gezondheidscentrum DreumelZorg officieel geopend. Na jaren voorbereiding werd een centrale plek in Dreumel gerealiseerd waar verschillende zorgverleners vol enthousiasme aan de slag gingen. Zij werden (worden) gedreven door de missie om de mensen in Dreumel en omgeving dicht bij huis een hoge kwaliteit eerstelijnszorg te leveren.

Nu 5 jaar later zijn we trots op wat we bereikt hebben!
– Het aantal disciplines is verder uitgebreid. In het centrum kunt u terecht bij de huisarts, apotheek, fysiotherapie, logopedie, kinderfysiotherapie, cesar oefentherapie, podologie, ergotherapie, psychologie, diëtist en osteopathie.
Voor informatie over de zorgverleners kunt u terecht op onze website www.dreumelzorg.nl.
– De samenwerking tussen de verschillende disciplines is geïntensiveerd.
– Binnen verschillende werkgroepen zijn vakinhoudelijke onderwerpen besproken zoals COPD en incontinentie.
– Er is een cliëntenpanel opgezet. Het cliëntenpanel vormt de stem van de bezoekers van ons centrum en via het panel weten we wat de wensen en ervaringen van onze bezoekers zijn. Dankzij de input van het cliëntenpanel hebben we al verschillende verbeteringen in Gezondheidscentrum DreumelZorg kunnen doorvoeren.
– Elke 3 maanden bieden we een kunstenaar uit de omgeving de mogelijkheid zijn/haar werk te exposeren in de centrale ruimte van ons centrum.
– We zijn betrokken bij een aantal projecten gericht op gezondheid zoals drugspreventie en het wandelcafé.

Helaas staat het corona virus een groot feest in de weg. Als zorgverleners vinden we het niet gepast ons jubileum uitbundig te vieren. We hebben dan ook gekozen voor een sobere invulling. In week 40 zal er stilgestaan worden bij ons 5 jarig jubileum en zal dit binnen het centrum op verschillende manieren zichtbaar zijn.

We willen u bedanken voor al het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en willen samen met u in gedachten op ons jubileum proosten.

Met vriendelijke groet,

Alle zorgverleners van gezondheidscentrum DreumelZorg