Podologie DreumelZorg

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut/podoloog in Dreumel vind ik het tijd om het stokje over te dragen. Het advies van veel Maas-en Walers om te gaan genieten als het kan, neem ik ter harte. Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt in Dreumel en dit is ook te danken aan de aard van de Maas-en Walers, waar gastvrijheid, gezelligheid en humor vaste onderdelen zijn van het karakter.

De praktijk podologie wordt overgenomen door Patty Broeksteeg. Zij is al 10 jaar werkzaam in de regio, o.a. in de praktijk Podozorg Beneden-Leeuwen. Vanaf half juni breidt zij haar praktijk uit naar het gezondheidscentrum in Dreumel onder de naam Podozorg Dreumel. Voor een afspraak kunt u bellen naar: 024-6635977 of 06-53551223.
Ik wil graag de regio Dreumel, inclusief Heerewaarden, bedanken voor het in mijn gestelde vertrouwen en ik hoop dat mijn opvolger hetzelfde ervaart als ik.
Verder wens ik alle mensen werkzaam in de diverse disciplines van Dreumelzorg het allerbeste en hoop dat politiek en zorgverzekeraars het vertrouwen weer teruggeven aan die mensen die zich iedere dag inzetten voor het welzijn van hun patiënten.
Het ga U allen goed.

Gr. Aard Tijssen